kalender

Kalender

11 april

 

Mitt fokus har åtminstone till en del flyttats över till GFK:s nya hemsida. Anmäl er gärna som medlemmar, kanske ses vi till Storträffen 20 maj.

 

 

 

14 mars 2017

 

Hej igen,

hemsidan har legat för fäfot i nu snart ett halvår. När jag kollade besöksstatistiken visar det sig att sidan fortfarande trafikeras av 30-40 unika besökare dagligen. Detta är lika intressant som förvånande.

 

Jag har funderat på sidans framtida öde, och helt klart är att jag måste fortsätta det tankearbetet. Om någon har synpunkter, hör av er.

 

En annan sak är ju att det snart är vår och jubileumstider igen. En storträff går av stapeln den lördagen 20 maj. Kolla här och anmäl. Rekommenderar också anmälan till GFK, gamla Falukamrater. En hel del saker på gång, kan jag lova. Säker källa. Anmäl här

 

Christer Ström samordnar jubileum för 1967 års studenter. Samlas på Bishops Arms från kl 18.30 fredagen den 19 maj. Tag kontakt med Christer på gustav841@outlook.com

 

 

 

20 september

 

Äkta italiensk spenatsås till pasta bjöds det till lunch på styrelsemöte i Uppsala igår.

 

Värdinnan Susanne Abenius, Bozenna Meczynski, Marianne Karlén, Eva Asplund och Britt Hellstrand diskuterade den för GFK prioriterad frågan hur man kan rekrytera nya medlemmar. Bozenna har som nytillträdd rekryteringsansvarig sin vana trogen redan vidtagit mått och steg. Åtminstone när det gäller 1967 års studenter.

 

Därutöver planerades kommande aktiviteter, höstmötet 22 oktober och Storträffen i Falun våren 2017. Och så fylldes kuvert med innehåll och klistrades adresser. Bland annat. Trevligt var det.

 

Två tips från observatören:

 

-Bli medlem i GFK

Anmäl här.

-Kom till höstmötet, lördagen 22 oktober kl 11.

Inbjudan och anmälan här.

 

 

 

11 september

 

Föreningen Gamla FaluKamrater (GFK) ger ut en årsskrift som kommer senare i höst. Två reportage från jubileet kommer då sannolikt att publiceras.

 

-FHGs jubileumsreportage

-HALs jubileumsreportage

 

Du kan klicka direkt på länkarna ovan, textfilerna finns även under fliken jubileumsfoton, rubriken aftermath

 

8 september

 

Per Lundqvist har tipsat om en film om Falun från 60-talet. Filmad av Jan Erik Svan, gammal läroverksstudent.

 

Filmen är drygt 20 minuter lång och handlar om ett Falun i förvandling mellan åren 1964 och 1967. Ett härligt tidsdokument som tyvärr saknar ljud. Hittas under filmfliken.

 

22 augusti

 

Sommaren har snart passerat och det har lägrat sig en viss stiltje över hemsidan.

 

Gustaf Eisen har bidragit med fler bilder. Huvudsakligen från FHG-aktiviteter, men även efterlängtade bilder från mässen och orkestern. Kan avnjutas här.

 

Bildtexter av Bozenna

 

 

 

28 juli

 

Planeringsgruppen FHG har haft ett uppföljningsmöte efter jubileet. Bozennas kolonistuga i Gävle var mötesplats och enligt rykten serverades såväl kaffe som kaka. Ser ut som glädjen stod högt i tak.

 

Återstår sedan det stora, gemensamma uppföljningsmötet.

 

 

 

 

22 juli

 

Jan Schef har bidragit med fler bilder från FHG-aktiviteter. Dessutom 3 filmer, två från gruvan och en från jubileumsmiddagen.

 

Länkar finns under fliken jubileumsfoton

 

 

 

 

13 juli

 

Bildtexter kompletterade med hjälp av Helene Carlbäck.

 

 

1 juli 2016

 

Så äntligen kom Björn Ristner ut ur mörkrummet. Bidrar här på hemsidan med drygt 50-tal fina bilder från olika HAL-aktiviteter. Och fler bilder finns på Björns fb-sida som är väl värt ett besök. Högupplösta och nedladdningsbara.

https://www.facebook.com/bjorn.ristner/media_set?set=a.1341252249236806.1073741940.100000561318955&type=3

 

Nu saknar hemsidan bilder från en avslutande aktivitet. Eftersitsen på Officersmässen med orkestern. Någon som kan bidra?

 

30 juni 2016

 

Och så ett filmklipp från lunchen. Valdemar Pettersson håller ett lunchtal med en hommage till musikdirektör Torsten Englund. Hittas här på denna länk under fliken jubileumsfoton

 

23 juni

 

Stadsvandringar- fler möjligheter i sommar.

 

Började 1975, har med tiden blivit ett populärt inslag för den som vill veta mer om Falun. Örjan Hamrins vandring och sakkunniga och humoristiska guidning i "det ljuvliga Falun" blev en populär programpunkt under jubileet.

 

Uppdatering:

Sommaren har passerat, länken borttagen

 

5 juni

 

Jubileumsfoton flyter in och fler är på ingång. Hemsidan fick 168 celebra besök igår. Rekord.

 

 

30 maj

 

Så är uppdatering med foton i full gång.

Här i ny flik "Jubileumsfoton"

 

30 maj

 

På mångas begäran lägger vi nu ut Matts Lindbergs hyllningsdikt "Ode till årgång 1966". Hittas här under en ny flik.

 

Odet har hexameter som grund. Orimmad vers med sex betonade stavelser per versrad. Men versmåttet i dikten är mer flytande, så att det ibland är åtta betonade stavelser, och ibland halva rader. Och ibland parvis rimmade. Det är alltså en ganska fri poetiskt text.

 

Mats Lindberg (f.d. Dahlkvist) kommer från Gagnef-släkten Lindberg med många musiker, bland annat psalm-kompositören och organisten Oskar Lindberg (morfars bror) och den Jazz-symfoniske kompositören Nils Lindberg (morbror). Mats´ bror Peter Dahlkvist har byggt upp en barbershop-kör i Falun, ”Falun Miner Chords”, med systerkören ”Copper Town Harmony”, med olika program under många år, och flera internationella priser.

 

 

 

26 maj

Två dagar kvar. Dags att summera.

 

Antalet anmälda har överstigit våra förväntningar. Sammanlagt har 120 jubilarer anmält sin ankomst till Falun. Till middagen kommer drygt 100. Hemsidan har besöksrekord, mer än 100 besök/dag. Mer uppdaterad statistik under statistikfliken.

 

Vi får hoppas att vädrets makter står oss bi, lite osäkert är det.

 

Förberedelserna i övrigt är klara, nu kör vi! Välkomna!

 

 

 

 

19 maj

 

Kommer ni ihåg korvkiosken vid Arbetarföreningen. Där man vid penningknipa kunde köpa enbart ett korvbröd med senap och ketchup. Kiosken finns med på en större bild av Arbetarföreningen, inskickad av Jan-Ola Nyström. Bilden finns i läroverkets rullande bildspel på hemsidans första sida.

 

 

 

19 maj

 

Fler lärare.

 

Birger Hagland har skickat in några nya foton på lärarkollegiet HAL. Med namn på de flesta, men några saknas. Kolla i bildspelet här och komplettera gärna med med saknade namn. Klicka på bilderna för bättre läsbarhet.

 

15 maj

 

Och så hittade jag till slut den bild jag saknat. På FHG´s gamla skolbyggnad. De röda barackliknande byggnaderna nere vid Trotzgatan. Borta sedan länge.

 

Skymtar kort förbi i filmen från 60-talets Falun. Barnens Dagsfirande. Under filmfliken, här

 

 

 

14 maj

 

Och så till pingsten-hänryckningens tid- levererar också Ulla Källbäck. Som utlovat. Två filmer från hennes studentfirande. Inte den senaste tekniska kvaliteten, men fina tidsdokument.

Finns här under filmfliken.

 

 

5 maj

 

Bohus bataljon levererar... Till skillnad från Orsa kompani.

 

Eva Wigert, numer Berntsson Melin, har skickat in intressant material av mer historiskt slag. Finns under historikfliken, här.

 

18 april

 

Sista planeringsmötet och den sista misslyckade "selfien". Så återstår drygt en månad och de mesta tycks vara på plats. Mer information om planeringsmötet här.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 april

 

Ulla Källbäck (FHG 3e) har skickat in några examensbilder. Finns här. Och de bästa av allt. Rörliga bilder, en film, är i bästa fall på ingång!

 

 

 

5 april

 

Så har anmälningstiden gått ut även för FHG. Totalt så har idag 112 anmält sig, 99 kommer till Jubileumsmiddagen. Det är klart fler än vi förväntat och det är glädjande. Hemsidan får fler besökare och som mest 90 besök per dag. Mer statistik för den intresserade finns under statistikfliken.

Återigen, den goda nyheten är att det går att efteranmäla sig. Om du känner någon som missat informationen så stöt på. Och för att vara helt nöjda skulle vi vilja ha ytterligare några till anmälda till Slussbruden på söndag. Kan bli trevligt, Falun seaside som avslutning. Med lunch inför hemresan.

 

 

19 mars

 

När anmälningstiden gick ut för HAL har 61 anmält sig. Det är fler än vi kalkylerat, det gläder oss. Den goda nyheten är att det finns plats för eftersläntrare. Vi är flexibla och mjukryggade. Det finns fortfarande gott om plats på söndagens aktivitet med maritim lunch på Runn med Slussbruden. Det går att ombestämma sig! Deltagare från FHG är naturligtvis välkomna.

 

Och fortfarande återstår några veckor tills anmälningstiden går ut för FHG. Det tar sig.....sa mordbrännaren. Eller var det hen som hade eld i håret.

 

16 mars

 

Toppmöte..

 

Lunchmöte med Susanne Abenius i strålande sol på soldäcket till restaurangen Grönklitt. Susanne är kassör i Föreningen Gamla Falukamrater med cirka 500 medlemmar. Föreningen är öppen för alla elever och anställda som gått i gymnasieskolor i Falun. Uppskattad årsskrift och regelbundna möten höst som vår.

 

Gå in på den fina hemsidan här, och varför inte- bli medlem. Avgiften är bara 125 kr, alltså billigare än en lunch i form av Pasta Bolognese och en utspilld öl på den trevliga topprestaurangen. Trevligt och informativt möte var det.

 

 

 

 

 

 

 

 

15 mars

 

Tre dagar kvar och 52 betalande. För FHG del är sista anmälningsdag fortfarande några veckor bort, så det kommer att ta sig. Helt säkert.

 

Budgeten för HAL är räknad på 50 deltagare, så vi är i hamn. Skönt.

 

 

 

 

26 februari

Mer...

 

A3a är den avgångsklass som bidragit med flest foton. Hittills. Denna gång Margareta Olsson(Kling) som skickat in två bilder här

 

 

 

21 februari

Och mera...

 

Läroverkets teateramatörer satte 1965 upp Fusk av Hjalmar Bergman. Regi av Kaj Andersson. Den dåvarande inspicienten Elisabeth Nyström (Kronberg) har bidragit med bildskatten. Inklusive recension i FK. Länk här

 

10 februari

 

Det kommer mera..

 

 

Från Birgitta Olander-Wijk som kompletterar med trappfoto dag 3

och Lars Lindblom, A3b med många foton

från gåsmarschen,

lärare,

examensdag 3 och Kullen samt kören.

 

 

10 januari

Skarpt läge också för Handelsgymnasiet.

Definitivt program och anmälningsförfarande ligger nu ute. Observera att sista anmälningsdagen för FHG är 4 april.

 

 

 

27 januari

 

Det kommer mer. Från latinlinjen.

Denna gång från Eva Wigert, numer Berntsson Melin. Varberg, seaside.

Direkt här på denna länk

 

 

26 januari

 

Det kommer mer fotodokumentation. Latinlinjen. Inskickat av Helene Carlbäck. Direkt här på denna länk

 

 

 

25 januari

 

Malin Sandberg har låtit oss ta del av ett hundratal kort från sitt album från 1965-1966. Jag tror det är unikt med en sådan omfattande bilddokumentation från skolans värd. Du hittar fotografierna under fliken avgångsklasser, allmän. Klicka dig vidare på klasskortet A3a, eller direkt här på denna länk.

 

 

21 januari

 

Skarpt läge:

Idag sjösattes det definitiva programmet; det är nu möjligt att anmäla sig. Gör det!

 

Tips från coachen: Om man vill garantera plats på söndagens avslutande maritima lunch på Runn så bör man anmäla sig tidigt. Begränsat antal.

 

När man väl betalt kan man få det konfirmerat under fliken INTRESSERADE OCH ANMÄLDA. Här sker en kontinuerlig uppdatering.

 

Uppdatering: Ingrid Talu får årets snabbhetspremie. Bara några timmar efter utskicket swichades hennesbetalning och anmälan in genom cyberrymden.

 

Om du av någon anledning får problem med betalningen, ta kontakt med hakan@bjerneld.com. Så löser vi det.

 

 

11 januari 2016

 

Kommande vår blir spännande. Vi arbetar just nu på olika håll och kanter med praktiska detaljer kring jubileet. Allt från middagsmeny till budgetfiffel. Definitiv inbjudan till HAL-studenter beräknas skickas ut kring 20 januari. Om inte förr, så senare.

 

Tills dess-håll till godo, håll ut - planeringsgruppen önskar ett GOTT NYTT JUBILEUMSÅR.

 

 

22 december

 

 

 

 

 

Alla studentkamrater är nu spårade. Gäller såväl FHG som HAL. Mycket tack vare Bozenna som lagt ner ett idogt arbete sista veckorna.

 

Vi finslipar nu på nästa utskick till HAL-studenter som kommer i mitten av januari. Definitiv inbjudan och anmälan.

 

Tills dess

God Jul och Gott Nytt År.

 

 

12 december

 

Årets sista planeringsmötet i ny möteslokal. Ett havererat mobilbatteri gjorde att vi inte fick kontakt med Jan-Ola och mässen, Gustaf fixade på nolltid ny lokal tvärs över gården.

 

Trots vissa svårigheter att etablera kontakt med arrangörer så verkar nu programmen för HAL och FHG ta form. Och likaså en kostnadskalkyl. Det går framåt.

 

Ett HAL-utskick planeras till 11 januari med underlag för definitiv anmälan och betalning. Som skall ske senast 18 mars.

Minnesanteckningar från mötet hittar du här.

 

Och vi som brydde våra hjärnor ser du på vidstående bild. Återigen ett misslyckat fotografi. Notera speciellt Margareta som förevigar fotografen.

Övriga runt bordet är Gustaf, Helene, Bozenna och Kattis.

 

 

 

13 september

 

Logifliken uppdaterad, nu komplett med alla bokningsalternativ och priser.

 

 

1 september

 

Lögn, förbannad lögn och statistik (Benjamin Disraeli 1804-1881).

 

Men likafullt är det ovedersägligt att hemsidan nu får i genomsnitt 27 besök dagligen , de flesta mellan klockan 18-19.

 

Och under september månad fick hemsidan fler än 200 unika besökare. Kul, och sant.

 

 

 

21 september

 

 

I fredags hade vi vårt planeringsmöte. Minnesanteckningar från mötet finns här(klicka)

 

Deltagarna är förevigade på vidstående bild. Fotomässigt en kompositionsmässig katastrof, hoppas att Gustav V i bakgrunden inte misstycker i sin himmel. Den olycklige fotografen i förgrunden.

 

Till råga på allt kom inte alla med, därför kompletteras det hela med en bild som kan njutas av om man klickar på bilden.

 

 

10 september

 

Inför planeringsgruppens möte om en vecka har gruppen stärkts. Helena Hellstrand-Pettersson (A3a) och Gustaf Eisen (FHG 3d) har rekryterats. Det blir bra. Bozenna får avlastasning i och med att representationen från FHG utökas.

 

 

3 september

Hösten gör små inbrytningar.

Två veckor till nästa planeringsmöte i Falun. Då kommer programmet att diskuteras. Om du har ideer eller förslag, hör gärna av dig till planeringsgruppen.

 

24 augusti

 

Nu fler filmtrailers under filmfliken.

 

Har haft kontakt med Göran Olsson på Dalafilm. Ett fantastiskt arbete med Dalarnas Museum i ryggen har gjort att en stor filmskatt räddats. Filmsidan har utökats med några ytterliga trailers.

 

Gå gärna in på hemsidan www.dalafilm.se för mer information. Stöd verksamheten genom att köpa unika och välredigerade filmer.

 

4 augusti

 

Nu rör det på sig.

 

Från vintern i Brasilien och San Paulo har vännen Nils Grafström skickat en häftig rulle. En filmskatt för åtminstone oss i detta forum. Finns under fliken FILMER.

 

Och som bonusmaterial kom även ämnena i studentskrivningen med. Hittas under separat flik, STUDENTSKRIVNING

 

1 augusti

 

Så börjar sista sommarmånaden, låt ej hoppet fara! Misströsta ej! Vi måste bara lita på Aftonbladet och meteorologerna.

 

På hemsidan råder sommarstiltje. Trots detta besöks sidan av i genomsnitt 20 unika besökare om dagen, se statistiksidan.

 

En ny flik FILMER är tillagd. Ett klipp från 50-talet kan rekommenderas. Julbaket med kommentarer av Peter Karlsson- ett hisnande tidsdokument.

 

 

 

2 juli

 

Sommarvärmen har till slut kommit och jag kan konstatera att jag är en dålig prognosmakare, nästan i klass med meteorologerna. Åtminstone när det gäller långtidsprognoser.

 

Till dags dato har 142 anmält sitt intresse, senaste veckorna mest FHG'are. Och fortfarande återstår många som inte vi fått kontakt med från HAL.

 

Hur många kommer vi att bli till slut? Jag avtår nu från att göra ett försök till gissning! Helt säkert är dock att vi planeringsmässigt får räkna med fler deltagare än vad vi förutsett, och det kommer att ställa krav på programutbud och lokaler. Mer om det till hösten. Tills dess, trevlig sommar!

 

28 maj

 

Ett år kvar.

 

Intresseanmälningar fortsätter att komma in. För drygt en månad sedan gissade jag att vi skulle närma oss 100 till hösten. Nu, mellan hägg och syren, är vi uppe i 118. Och fortfarande återstår 56 studentkamrater från HAL som vi ej lyckats spåra!

 

Det viktigaste nu är att hitta våra "ospårade" kamrater från HAL, den bästa hjälp vi kan få är ifrån er. Kolla listan och ge oss tips!

 

Påminner om den gamla käpphästen angående klassfoton. Men vi har tiden på vår sida. Sommaren kan komma. Hur många intresseanmälningar till hösten?...140!

 

14 maj

Nära nu.

Snart har alla på FHG hittats och kontaktats.

 

11 maj

1965 års studenter har firat sitt 50-årsjubileum sistlidna helg. Ett 50-tal jubilanter mötte upp. Digert program i dagarna tre, avslutades med middag på Grand Hotel.

 

 

 

27 april

Margareta har förtjänstfullt reserverat rum på Hotel Bergmästaren till rabatterat pris. Se ny flik "logi".

 

Eventuellt tillkommer ytterligare alternativ- förhandlingar pågår.

 

Det är alltså möjligt att redan idag reservera rum, för att säkert slippa gå brandvakt.

 

24 april

Lördagen 18 april gav sig Margareta och Helene ut på ett spaningsuppdrag å planeringskommitténs vägnar. Gamla Falukamrater hade årsstämma på Myntkabinettet i Stockholm.

 

Som underhållning bjöds visning av ett urval av falufotografen Sven Nilssons filmer från staden på 40-, 50- och 60-talet, som numera finns samlade på Falu museum. Interiörer från gamla badhuset, soliga glimtar från Roxnäsbadet, igenkänning av gamla busstorget, vidare ett Åsgatan som det såg ut då och 50-talets fortfarande orörda bebyggelse vid nedre delen av Stora torget. Bara för att nämna några filmsekvenser med hög nostalgifaktor. Inte månget öga var torrt i salen.

 

Varför inte göra filmvisning som en programpunkt på jubiléet, tänkte vi? - Ja, vi får väl se, när vi kommer närmare spikningen av programmet."

 

23 april

Fick ett påpekande att "vårbalen" försvunnit. Mycket riktigt, sidan hade halkat ned på en undanskymd plats. Nu framflyttad, i all sin prakt!

 

18 april

Antalet "ospårade" minskar dramatiskt på FHG. Nu endast 7 kvar. Tack Zenna.

 

16 april

Ett falsarium har uppdagats.

Den matrikelansvariga(latinare) har själv uppdagat fiffel med siffrorna avseende intresseanmälningar. Detta är nu på eget förtjänstfullt initiativ korrigerat. Aktuell och med sanningen överensstämmande statistik finns på statistiksidan.

Fortfarande har ca 100 personer ej svarat på första inbjudan. En påminnelse kommer att skickas ut i mitten av maj. En personlig gissning är att vi kommer att närma oss 100 intresserade till hösten. Kanske kan vi då också samla oss för att lägga upp alla intresserade klassvis.

 

 

31 mars

Flera sidor uppdaterade. Antalet "ospårade" minskar påtagligt, denna kategori närmar sig 10%. Samtidigt fortsatt inflöde med intresseanmälningar. Tyvärr ökar också listan på avlidna kamrater.

 

Historiksidan uppdaterad med lite fakta läroverksbyggnaden.

 

Vänt kalendern, nu mer scrollvänlig.

 

Svårare än jag trodde att få in klassfoton. Får ta tag i detta senare, men nu påsk. Hemsidan får ligga i träda några veckor eller så. Glad Påsk!

 

23 mars

Intresseanmälningar fortsätter att komma in, nu har sammanlagt 67 anmält sitt intresse. Lovande start med tanke på att det bara gått tre veckor sedan inbjudan och mer än ett år återstår.

 

Dags att förbättra hemsidan. Klassfoton saknas. Skingra glömskans dimmor, sök i en byrålåda eller i ditt gamla album. Vindskontor, källare. Vi saknar klassfoton till de flesta klasser, utom möjligen R4d(HAL), 3a och 3d(FHG). Scanna in och skicka digitalt till hakan@bjerneld.com. Eller skicka original till Håkan Bjerneld, Flottarv 16, 79251 Mora. Orginalfoton återsändes.

 

22 mars

Vår spårcentral (Helene, Bozenna et al) har framgångsrikt spårat fler studentkamrater. Av totalt 301 studenter har vi idag ej lyckats få kontakt med 59 (24 från HAL och 35 från FHG). Sidan med ej spårade är uppdaterad, vi tar tacksamt emot tips av alla slag för att hitta återstående.

 

16 mars

På en vecka har ytterligare 24 anmält intresse, nu 54 intresseanmälningar. Hemsidan besöks av i snitt 20 personer per dag. Se ny statistiksida.

 

Tyvärr har det meddelats oss att fler av våra studentkamrater avlidit. Sidan "In memoriam" uppdaterad.

 

6 mars

Kollade inboxen på mailen. Ett dygn efter inbjudan har det sammantaget kommit in nästan 30 intresseanmälningar. Saxat ett representativt urval och klistrat in i FORUM.

 

5 mars

Kompletterar hemsidan med en sida historik.

Inbjudan går ut kl 16.32, drygt 10 minuter senare studsar första intresseanmälan in. Björn Ristner kommer vad det lider få en snabbhetspremie.

 

4 mars

21 maj 2016 kolliderar med andra evenemang i Falun. Ändrar till 28 maj. Hemsidan kompletteras med sidor för "ej spårade" och avlidna.

 

1 mars

En timme efter målgång på den blytunga 5-milen på skidVM samlades vi mangrant på Dalregementts gamla officersmäss. Efter diskussion kunde vi enas om ett datum, 21 maj 2016. Ett höstmöte hade sina förespråkare, men trots att våren är en hektisk tid så tror vi att ett vårmöte ändå är att föredra och kan samla deltagare. I och med att vi är ute i så god tid så hoppas vi att många har möjlighet att planera in detta evenemang.

Vi diskuterade också olika programförslag, kom fram till att ett genomtänkt och definitivt program kommer att skickas ut till hösten. Olika ansvarsområden fördelades inom gruppen.

 

Planeringsgruppen och Oscar II (längst bak- ej i förgrunden)

Klicka på bilden för att komma till minnesanteckningar

 

Feb 2015

Börjar skissa på en web-sida

 

Jan 2015

Helene har etablerat god kontakt med Göran Krantz som får fram adresser till studenter från 1966. Jakten på e-mailadresser påbörjas.

 

Beslutar att planeringsgruppen träffas på Dalregementets gamla officersmäss 1 mars kl 16.30.

 

Mailkonto öppnat.

 

Bozenna Meczynski knytes till gruppen. Har grepp om FHG, Falu Handelsgymnasium. Är också mycket drivande, vilket hon visade vid realåterträffen 2013.

 

Hösten 2014

Jan-Ola Nyström och Katarina Lilliemarck-Rundkvist städslas

 

Hösten 2014

 

Margareta, Helene och Håkan träffas hos Margareta för att sondera och planera. God mat, bassängbad skapar goda förutsättningar för en bra diskussion.

 

Vi kommer fram till:

 

-fortsätta planera, nästa möte till vårvintern

-diskuterar höst-eller vårträff

-diskuterar program

-kommer fram till att gruppen skall utökas

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved